Dansstudio Boombox!

We behandelen elke week choreo’s, techniek & amp;  maar bovenal maken wij veel fun!!
Ben je geïnteresseerd, kom dan eens langs voor een gratis kennismakingsles!! We dansen elke woensdag tussen 18:00-19:00 bij Sportclub FenF.
Check ook regelmatig de Agenda en het Nieuws op deze site als je wilt weten waar we gaan optreden of waar we hebben opgetreden en check natuurlijk onze speciale Facebook pagina Dansstudio Boombox op Facebook.

We hebben ook leuke filmpjes op YouTube: Dansstudio Boombox op YouTube en Dansstudio Boombox jan 2014.
 Als je wilt langskomen voor een gratis kennismakingsles, neem dan contact op met het secretariaat.
Als jij of je ouders willen weten hoeveel een abonnement kost, dat is te vinden bij onze tarieven en aantrekkelijke kortingsregelingen.
Wil je op de hoogte blijven van het meest recente nieuws over Dansstudio Boombox!?

Check dan op Facebook @dansstudioboombox, Twitter @ds_boonbox of op Istagram @dansstudioboombox CU!

Love, Peace and Music, Joy Liew-On