Personal Training en Coaching

Met het Personal Training en Coaching programma (PTC) van Sportclub F en F The Inner Way leren wij je niet alleen hoe je een gezond lichaam creëert zonder overgewicht of andere levensstijl gerelateerde klachten. Wij onderscheiden ons door je bewust te maken van je eigen invloed op je gezondheid waardoor je een blijvende, duurzame verandering doormaakt en je je behaalde doelstellingen zonder onze hulp kunt behouden. Samen met je trainer stel je een realistisch doel op en traint doelgericht naar het gewenste resultaat. Personal training is meer dan alleen sporten. Om je doelen te realiseren is het noodzakelijk een goede balans te vinden tussen bewegen, voeding en mentale ontspanning.

Samen kijken we welke gewoontes er voor zorgen dat je in deze situatie beland en gaan we op zoek naar de juiste oplossing voor blijvend resultaat. Zie het als een soort opleiding waarin je een uitgebalanceerde leefstijl aanleert, die je een leven lang zelfstandig vol kunt houden.

Veel voorkomende trainingsdoelstellingen zijn:

- vergroten algehele fitheid
- verlies van vetmassa
- verbeteren van core-stability
- revalidatie na burn-out
- opbouw van zelfvertrouwen
- vergroten van mentale en fysieke flexibiliteit

Wil je graag meer weten over ons Personal Training en Coaching programma? Dan nodigen we je graag uit om vrijblijvend op gesprek te komen. Hier bespreken we je doelen, kijken we of er een klik is, beide partijen vertrouwen hebben in deze samenwerking en leggen we meerdere keuzes voor waarmee we resultaat kunnen garanderen. Mail ons op info@sportclubfenf.nl of bel via 0515-432030.