Boksen

Boksen bij Sportclub F en F The Inner Way is op Oosterse leest geschoeid. Dat betekent dat er met respect voor elkaar, de leraar, de dojo en de tegenstanders wordt omgegaan. De trainingen staan onder de bezielende leiding van de ervaren wedstrijdbokser en trainer Tjeerd Bakker. Boksen is meer een technische sport dan een pure krachtsport en toch wordt – als je het goed doet – het uiterste gevergd van je kracht, snelheid, concentratie en uithoudingsvermogen. In de recreatieve vorm is het bovendien heerlijk voor het fit en vitaal houden van je lijf en leden. In de wedstrijdsport komt er ook nog eens de kick van het winnen bij. Het mooie van deze sport is de totale controle over jezelf en je eigen lichaam. Het vereist verfijnde techniek vanuit alle delen van je lichaam. En dan is er nog die heerlijke fysieke en mentale voldoening die je ervaart na een pittige training van anderhalf uur. De tijdstippen waarop de lessen plaatsvinden kunt u vinden in het Lesschema en bekijk ook onze tarieven en aantrekkelijke kortingsregelingen. Uiteraard hebt u net als iedereen recht op een gratis eerste kennismakingsles! Heeft u nog vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan gerust contact met ons op.