Start vijfweekse kennismakingscursus Zenmeditatie bij F en F in Sneek

12 Sep 2017

Wil jij de rust in jezelf herstellen? Een rustigere kop, zodat je je energieker voelt en je je beter kunt ontspannen? Wil jij leren je emoties beter richting te geven zodat jij je emoties bestuurt in plaats van je emoties jou?

Iedereen die wil leren mediteren is vanaf dinsdagavond 12 september van 20.30-21.30 uur van harte welkom voor een reeks van vijf kennismakingslessen Zenmeditatie bij Sportclub F en F The Inner Way in Sneek.

Tijdens de kennismakingslessen komen de basisprincipes van zittende meditatie op een down-to-earth manier aan bod. Iedereen, met of zonder ervaring, kan mee doen aan deze rustgevende kennismakingslessen meditatie. Het zijn er vijf in totaal en vinden plaats op 12, 19 en 26 september en 2 en 9 oktober.

Het programma bestaat uit verschillende zitmeditaties, waarbij onder andere aanwijzingen en enkele theoretische basisprincipes aangereikt worden ten aanzien van het aanleren van een juiste zithouding voor het mediteren. De kennismakingslessen beslaan een ontspannen en gevarieerd programma, waarbij we (meer) aandacht ontwikkelen voor bewustwording en het (beter) leren richten van de aandacht. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De kosten voor de vijf kennismakingslessen bedragen €55,00 p.p.

Meer informatie en aanmeldingsformulieren zijn beschikbaar via info@sportclubfenf.nl of via 0515-432030. Aanmelden is noodzakelijk kan tot uiterlijk 10 september a.s. via 0515-432030 of info@sportclubfenf.nl.