Start vijfweekse kennismakingscursus T'ai Chi in Balk

05 Oct 2017

BALK – Iedereen uit Balk e.o. wordt vanaf donderdag 5 oktober in de gelegenheid gesteld kennis te maken met de bewegingskunst T’ai Chi, een van oorsprong Chinese bewegingsvorm die goed is voor (een soepel) lichaam en (een soepele) geest. Deze serie van vijf kennismakingslessen wordt gegeven in het gymlokaal van Daltonschool 't Hazzeleger aan de Siemen de Jongstrjitte 4 in Balk. De T'ai Chi instructeurs van Sportclub F en F The Inner Way weten onder andere uit eigen jarenlange ervaring dat het ontspannen beoefenen van T’ai Chi goed voor ze is. Daarom wordt vanaf 5 oktober ook in Balk een serie van vijf kennismakingslessen gegeven.

T’ai Chi is geen magie, maar een manier om het lichaam – en daarmee de geest – soepel te maken en te houden. Het benut de natuurkrachten – het zogenaamde chi – binnen en buiten het lichaam. Zodat je lekkerder in je vel zit, je innerlijke rust versterkt en werkt aan je vitaliteit. Deze vijf lessen zijn een introductie.

Elke donderdagavond vanaf 5 oktober vanaf 19.30u uur worden de lessen gegeven. De kosten voor deze vijfweekse kennismaking bedragen 75 euro per persoon. Aanmelding vooraf is noodzakelijk, liefst voor 30 september, via telefoonnummer 0515-432030 of via info@sportclubfenf.nl. Meer informatie beschikbaar via www.sportclubfenf.nl