Taijiwuxigong workshop

12 May 2018

SNEEK  - Zaterdag 12 en zondag 13 mei a.s. organiseren wij onze Taijiwuxigong workshop. Tijdens deze tweedaagse workshop nemen wij u mee in het Chinese oefensysteem Taijiwuxigong zoals dat is ontwikkeld door de grondlegger Dr. Shen Hongxun.

De Taijiwuxigong oefenmethode omvat: spontane- en geleide bewegingsoefeningen, ademhalings-oefeningen en klankoefeningen.Serieuze en regelmatige beoefening van Taijiwuxigong zet een positieve spiraal in werking die helpt om lichaam en geest gezond en weerbaar te houden. Moeheid verdwijnt en ook “modernetijds-klachten” zoals RSI of burn-out verschijnselen kunnen spontaan genezen.Taijiwuxigong maakt je bewust van je lichaamshouding, leert je de wervelkolom te strekken, de tussenwervelschijven te reinigen, spanning en pijn uit het lichaam te elimineren, de lichaamshouding te corrigeren en negatieve emoties te transformeren. Tijdens dit weekend gaan we (verder) in op het proces van “cleaning” van de meridianen, organen en kanalen in het lichaam en het elimineren van binqi. Voor meer informatie over Taijiwuxigong kunt u kijken op www.taijiwuxigong.com.

U meldt zich aan via het inschrijfformulier hieronder. Wij vragen uw aandacht voor onze aantrekkelijke vitaliteitskortingsregeling. Kijk ook eens op www.healingcentre.org