Reiki Healingdag

24 May 2020

In samenwerking met Healing Centre F en F The Inner Way organiseren wij op vandaag een Reiki Healingdag.Reiki is een Japanse oefenmethode voor zelfheling.

De Japanse Monnik Mikao Usui is de grondlegger van deze oefenmethode die letterlijk Universele Levensenergie betekent. Reiki is een manier om jezelf en anderen energie te geven die door het lichaam of de geest gebruikt wordt om te vitaliseren en blokkades op te heffen.

Reiki is geen medicijn in de zin van de Westerse geneeskunst. Reiki helpt het lichaam op haar manier beter te worden. Net zoals dat in de homeopathie het geval is. Reiki is door iedereen te leren, je kunt het leren bij een Reiki-leraar die je inwijdt in de verschillende Reiki niveaus en je leert hoe je jezelf en anderen Reiki kunt geven.

Tijdens de Reiki Healingdag kunnen belangstellenden, die eventueel op een later tijdstip uitreiken naar een Reiki initiatie kennismaken de met liefdevolle en helende Reiki energie.

De Healingdag vindt plaats aan de Lange Veemarktstraat 3 in Sneek. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via 0515-432030 of via info@sportclubfenf.nl.