Zeven karateka's geslaagd voor 35-plus karate-examen bij Sportclub F en F

09 Feb 2017

SNEEK - Woensdagavond 8 februari behaalden Nynke Terwisschga van Scheltinga, Anneke Schmidt, Ibo-Jan Bosma, Shalom Bolt-Oliveiro, Gerrit Minzinga-Zijlstra, Branislava Curcic-Blake en Dirk Willem van Sinderen hun volgende kyugraad op het halfjaarlijkse 35-plus karate-examen van Sportclub F en F The Inner Way.

Het examen dat begon om 19.30u nam ruim 3 uren in beslag. In die tijd werden de examenkandidaten onderworpen aan een pittige conditie/kracht test, Kihon (basistechnieken red.), Ido Geiko, Ippon Kumites, Kata, Sparring en Tamashiwari.

10e kyu (witte band)
Branislava Curcic-Blake (FenF Kyokushin dojo Groningen)
Dirk Willem van Sinderen (FenF Kyokushin dojo Groningen)

9e kyu (witte band/streep)