Sportshop

Veilig en verantwoord sporten vinden wij belangrijk. Om de veiligheid te waarborgen en calamiteiten tegen te gaan, dien je na inschrijving voor karate, boksen of kickboksen in het bezit te zijn van een bij ons aangeschafte beschermingset. Hieronder vind je het bestelformulier voor de verschillende starterspakketten.

Voor het volgen van onze karatelessen dien je in het bezit te zijn van een bij ons aangeschaft karatepak en clubembleem. Deze bestel je (bij inschrijving) via het onderstaande bestelformulier.

Verder vind je in ons assortiment o.a. T'ai Chi schoenen, luxe beschermingsmateriaal of bijvoorbeeld MMA handschoenen. Kijk voor ons totale aanbod in het onderstaande document “Trainingsmaterialen boek”. Heb je specifieke wensen of vragen ten aanzien van trainingsmateriaal? Mail ons met je vraag en wij kijken of we je kunnen helpen.

www.fenfshop.nl

Via onze webshop www.fenfshop.nl bestel je bedrukte vrijetijdskleding, sportkleding en accessoires met ons clublogo. Van elke bestelling op deze website gaat 10% naar Sportclub F en F The Inner Way.

Hier vind je voor kinderen, heren, dames of uniseks o.a. t-shirts, polo’s, hooded vesten, trainingsbroeken, sporttassen en rugzakken. Karate-, boks-, of kickboksleden die deelnemen aan (inter-)nationale wedstrijden dienen in het bezit te zijn van het Sportclub F en F The Inner Way uniseks presentatiepak én een Sportclub F en F The Inner Way Sporttas voorzien van naam, achternaam en Kyokushin logo. Deze spullen bestel je op www.fenfshop.nl