Peter Smit

Manager organisatie, Sensei

In 1991 ben ik als karateka binnengestapt bij Sportclub F en F The Inner Way. Sinds 2002 ben ik hier fulltime werkzaam als Manager Organisatie en ben ik verantwoordelijk voor alle organisatorische werkzaamheden binnen de Sportclub. In de Zomer van 2010 heb ik tijdens het Zwitsers Zomerkamp o.l.v. Shihan Peter von Rotz en Shihan Yoshikazu Koi het examen voor Sensei (leraar) succesvol afgerond. Verder ben ik nog steeds als wedstrijdkarateka op verschillende internationale toernooien binnen en buiten Europa actief. Zo heb ik in 2008 en 2012 deelgenomen aan de Wereldkampioenschappen in Japan en behaalde ik in 2012 een tweede plaats op het EK in Italië.

Ik verzorg het secretariaat van de Sportclub en ben verantwoordelijk voor de PR en Communicatie voor de Sportclub en haar dojo’s in de buitenlocaties. Tevens ben ik sinds 1999 bestuurslid van Stichting Activity Foundation - een charitatieve stichting die zich inzet om mensen in beweging te brengen. Ook verzorg ik regelmatig de lessen T’ai Chi, Taijiwuxigong, Body Fit en Zenmeditatie. In 2016 heb ik mijn T'ai Chi leraar A diploma behaald.

Naast mijn werkzaamheden binnen Sportclub F en F The Inner Way ben ik ook actief binnen Healing Centre F en F The Inner Way - School voor Spirituele en Intuïtieve Ontwikkeling. Ik heb de basisopleiding in de Chinese geneeskunde en Westerse Medische Basiskennis afgerond en volg op dit moment de studie Klassieke Acupunctuur aan Academie Qing Bai.