The Inner Way

Voelen, Ervaren en Deelnemen binnen een kader van Vriendschap, Samenwerken, het Uiterste en de Waarheid. Dat is de filosofie van F en F The Inner Way. Het komt onder andere voort uit het gedachtegoed van het Kyokushin Karate. Het betreft niet-rationele aspecten, die elementair zijn in de grote verscheidenheid aan diensten (op lichamelijk en geestelijk vlak) van Sportclub F en F The Inner Way.

Door samen voor elkaar iets te doen leren we ook om betrokken te zijn voor en met elkaar. Juist die dingen waar zoals het lijkt tegenwoordig geen tijd en geen oog meer voor is. Terwijl je juist merkt dat er onder de mensen, jong en oud, steeds meer behoefte is aan meer warmte en contact met elkaar.

Wij zijn daarom ook een school waar mensen werken aan hun innerlijke ontwikkeling en rust. Waar ze leren vanuit hun hart te zijn, liefdevol te zijn voor alles en iedereen. Dit alles met het oogmerk een zichtbare beheersing en balans te bewerkstelligen met onszelf en onze omgeving. Oftewel: vanuit een Oosterse filosofie en binnen een Westers perspectief hedendaagse mannen, vrouwen en kinderen in evenwicht brengen met hun lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Mensen, mannen, vrouwen, kinderen in contact te brengen met hun innerlijk.

Medewerkers

• Trainers
  • Management
  • Staf

Bedrijven

Fitte en gemotiveerde medewerkers dankzij bedrijfstrainingen van Sportclub F en F The Inner Way. Het is bekend dat actieve werknemers zich lekkerder voelen, minder vaak ziek zijn, productiever zijn, minder vaak van baan wisselen en minder last van stress hebben. Alle reden dus om uw werknemers te stimuleren in beweging te komen. Als werkgever hebt u een aantal mogelijkheden om uw medewerkers te motiveren.Wij willen en kunnen daarin ook graag een bijdrage leveren.

Onze bedrijfstrainingen worden op maat gemaakt. Dat wil zeggen samen met u wordt het aantal trainingen, de locatie, het tijdstip en het te kiezen einddoel bepaald. Zo is bijvoorbeeld boksen bijvoorbeeld een uitstekende mogelijkheid om je persoonlijke valkuilen en kwaliteiten beter te leren kennen en dat gaat ook nog eens op een dynamische en spannende manier. Als uw personeel tot rust wil komen is T'ai Chi of mediteren op de zaak (bijvoorbeeld in de pauze) ook een uitstekende mogelijkheid om in balans te komen of te blijven in de hectiek van het (werk)bestaan.

Wij leren de deelnemers aan onze trainingen om op een gezonde manier in het leven te staan. Actief en toch zonder stress. Ideaal!

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden via 0515-432030 of via info@sportclubfenf.nl