Kennismakingscursus Zenmeditatie

16 Aug 2019

Vanaf dinsdag 3 september kun je bij ons meedoen met een vijfweekse meditatiecursus. De lessen zijn vijf weken opeenvolgend op dinsdagavond 20.30-21.30u.

Meditatie is vermoedelijk zo oud als de mens zelf en wordt overal ter wereld op diverse manieren beoefend. Meditatie is een vorm van gedachtentraining die je leert bewuster het nu te ervaren: je denken, zintuiglijke indrukken, je fysieke gevoelens en emoties. Contact met je ware zelf.

Er zijn vele vormen van meditatie, met even zoveel verschillende technieken en verbonden rituelen. Kort gezegd zijn ze er allemaal op gericht om een bepaald gevoel of geestestoestand op te wekken en te trainen: dit kan concentratie zijn, liefde, of compassie. Wetenschappelijk onderzoek heeft inmiddels bewezen dat meditatie talloze positieve effecten heeft op het lichaam, de geest en je gemoedstoestand.

De meditatiecursus start op dinsdag 3 september 20.30u en vindt plaats op vijf opeenvolgende dinsdagen aan de Lange Veemarktstraat 3 in Sneek. De lessen duren steeds 60 minuten en zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht voorkennis.

De investering voor de vijfweekse is €55,00. Je meld je aan via info@sportclubfenf.nl tot uiterlijk 1 september 2019.